Termeni & Condiții

Prin accesarea sau utilizarea site-ului coralift.ro, sunteți de acord cu acești termeni și condiții în versiunea publicată în momentul utilizării site-ului. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni fără notificare, astfel vă rugăm să-i verificați periodic.

Descrierea serviciilor Coralift.ro este un magazin online care comercializează produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea tenului. Prin intermediul site-ului puteți vizualiza produsele, citi informații despre ingredientele și beneficiile acestora, plasa comenzi și efectua plăți online.

Creare cont și plasare comenzi Pentru a putea plasa comenzi pe site este necesar să vă creați un cont, introducând datele personale solicitate în formularul de înregistrare. După finalizarea comenzii veți primi un e-mail de confirmare la adresa specificată în cont. Produsele comandate vor fi livrate la adresa indicată în formularul de comandă.

Prețuri și plată
Toate prețurile afișate pe site sunt finale, includ TVA și nu includ cheltuielile de transport. Acestea din urmă vor fi afișate în pagina de plasare a comenzii. Acceptăm plăți prin card bancar, numerar la livrare, transfer bancar sau alte metode specificate în pagina de plată. Prețurile pot fi modificate fără notificare, însă nu vor afecta comenzile deja plasate.

Politica de retur Conform legislației în vigoare, aveți dreptul la o perioadă de retur de 14 zile pentru produsele achiziționate online. Produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, nedeteriorate și nefolosite. Costurile directe ale returnării produselor vor fi suportate de cumpărător. Pentru detalii cu privire la procedura de retur, vă rugăm să consultați secțiunea Retururi de pe site.

Limitarea răspunderii Coralift depune toate eforturile pentru ca informațiile de pe site să fie corecte și actualizate. Cu toate acestea, pot exista erori, inadvertențe sau omisiuni, pentru care Coralift își declină orice răspundere. Compania nu își asumă nicio responsabilitate pentru pagube directe sau indirecte rezultate din utilizarea informațiilor de pe site.

Modificarea termenilor și condițiilor Coralift își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Versiunea actualizată va fi publicată pe site, iar modificările vor intra în vigoare imediat după publicare. Vă rugăm să verificați periodic această pagină.

Legislație și jurisdicție Acești termeni și condiții sunt guvernați de legislația din România. Orice potențial litigiu va fi soluționat de instanțele competente din România.

Contact Pentru întrebări sau clarificări cu privire la termenii și condițiile prezentate mai sus, vă rugăm să ne contactați folosind datele de contact de pe site.